Bryllup

Professionelle billeder og film på den store dag.
Find her prisen på pakken der opfylder dine drømme.

Markeringen mellem barndom og ungdom, er konfirmandens helt store mærkedag.

Event/selskab

5 timers populær event/selskabspakke.

Fynsk fotograf, med base i Odense. Smilende, udadvendt og empatisk, med glade kunder rundt i hele Danmark.

Vælger du mig, vælger du fotografen der blender professionelt og positivt med alle, uden at det fjerner fokus fra det, det handler om. Jeg skaber rammer for tryghed, så alle kan være sig selv og nyde den store dag.

Stilen, gennem mere end tre årtier, er et mix af helt personlige ønsker samt sjove, klassiske og stilfulde bryllupsbilleder.

Det er vigtigt at afstemme forventningerne før den store dag. I inviteres derfor til et møde via FaceTime, hvor vi sammen gennemgår alle ønsker og detaljer. På dagen afstemmes atter detaljer.

Billeder leveres digitalt, så glæder og minder fra den store dag kan deles med familie og venner.

Har du spørgsmål, er du velkommen.

Min mail og telefon er altid åben.

Velkommen i
krebs | SELSKABSFOTO
Kennett Krebs

krebs | SELSKABSFOTO

Udvalgte opgaver

Christine & Jens´ bryllup
Ditte og Kelds bryllup
Karina & Allans bryllup
Louise & Sørens bryllup
Louise & Michelles bryllup
Årets konfirmand

Vær sikker - Book i god tid!

Skal du giftes i 2023 eller måske i 2024 er det en god idé at booke i god tid.

Jeg booker altid efter “først til mølle-princippet” og datoerne ryger hurtigt, da jeg kun booker 3 lørdagsbryllupper om måneden i højsæsonen. 

Privat fotograf til bryllupper og selskaber i Odense og hele Danmark

Jeg forstår at hvert enkelt øjeblik er unikt, og derfor stræber jeg også efter at skræddersy den bedste fotografering til jer. Jeg kan tilbyde selskabsfotograferingstjenester til private og virksomheder. Jeg er ekspert i at fange de mest mindeværdige øjeblikke ved fødselsdage, jubilæer, bryllupper, virksomhedsevents og andre særlige lejligheder.

At være selskabsfotograf er mere end bare at tage billeder. Det handler om at skabe minder og fange øjeblikke, som vil blive værdsat og husket i mange år fremover. Som selskabsfotograf har jeg en vigtig opgave med at fange de mest mindeværdige øjeblikke ved fødselsdage, jubilæer, bryllupper, virksomhedsevents og andre særlige lejligheder, som bringer jer glæde i mange år fremover.

Med 35 års erfaring indenfor selskabsfotos, forsøger jeg altid at fange de helt rigtige øjeblikke, som kan indramme de smukkeste minder. Jeg tilbyder landsdækkende service og sammen tager vi en forventningsafstemning inden jeg går til opgaven. På den måde er jeg sikker på, at jeg kan fange de helt rigtige momenter.

Som selskabsfotograf er jeg være opmærksom på detaljer, være kreativ og have øje for at fange de mest autentiske øjeblikke. Derfor er det vigtigt for mig, at vi sammen finder frem til de helt rigtige øjeblikke at indfange.

Uanset om du er på udkig efter en bryllupsfotograf eller en fotograf til at fange de smukke øjeblikke til konfirmationen, så sørger jeg for at være der med mit kamera.

Skab minder med smukke selskabsfotos

Kameraet er et magisk redskab, der kan fange øjeblikke og minder for evigt. Det kan fange glæde, sorg, kærlighed, spænding og enhver anden følelse og oplevelse. Med kameraet kan vi bevare øjeblikke og minder, der ellers ville gå tabt i tidens strøm.

At fange øjeblikke gennem kameraet er mere end bare at tage et billede. Det er en kunstform, der kræver opmærksomhed på detaljer, kreativitet og evnen til at se skønheden i enhver situation. Jeg arbejder på at indfange de rigtige øjeblikke hos jer, så I har glæde af de gode minder mange år fremover.

Fang øjeblikke, du aldrig vil glemme med en privatfotograf

Jeg er specialiseret i at fange de mest mindeværdige øjeblikke på dine private begivenheder, herunder bryllupper, jubilæer, fødselsdage og andre milepæle. Jeg er stolt af at kunne tilbyde en høj kvalitet
af billeder, der fanger det autentiske øjeblik, så du kan genopleve dem igen og igen.

Jeg forstår, at hvert selskab og begivenhed er unik, og jeg er her for at hjælpe med at skræddersy en fotopakke, der passer til dine specifikke behov og ønsker. Mit mål er at levere smukke billeder, der viser følelserne og energien i øjeblikket og samtidig afspejler din personlige stil.

Jeg er en kreativ og professionel tilgang til at fange de bedste billeder, der fortæller historien om din begivenhed. Jeg tilbyder også en bred vifte af print- og digitalfotomuligheder, så du kan dele og nyde dine minder med venner og familie.

Lad mig hjælpe dig med at forevige dit specielle øjeblik og skabe minder, der varer livet ud. Kontakt mig i dag for at planlægge din fotografering og opdag, hvordan min passion for fotografi kan gøre din begivenhed endnu mere mindeværdig.