Droneoptagelse

Professionelle doneoptagelser

Når det kommer til fotografering og videoproduktion, kan du gå ud over det sædvanlige og træde ind i et helt nyt kvalitetsniveau med droneoptagelser. Det er en kreativ måde at få nye perspektiver og at give seerne det fulde overblik. Uanset om der er tale om videoer til byggeprojektet, natur- og urbane videooptagelser eller noget helt andet, vil dronevideoer tilføje det sidste touch, du har brug for til et veludført slutprodukt.

Droneoptagelser såvel som dronebilleder er blevet et must i løbet af de seneste par år, og når det kommer til kommerciel dronefotografering, er der en hel verden af muligheder for at fange dine behov, hvad end det er til reklamefilm, brandingvideoer, produktvideoer eller noget helt andet.

Dronevideoer til erhverv, kommuner og institutioner

Mange virksomheder har fundet succes gennem reklamer og brandvideoer ved hjælp af videoproduktion, der fanger seernes opmærksomhed og vække interesse. At lave en god reklamefilm, der virkelig kan yde din virksomhed eller dit produkt retfærdighed, kræver et ekstraordinært højt niveau af færdigheder inden for kommunikation. Det er med dagens moderne teknologi også muligt med lidt engagement og en smartphone, men hvorfor ikke udnytte den produktionskvalitet som professionelle fotografer tilbyder?

Krebs Media er eksperter i at skabe engagerende historier med mindeværdige videooptagelser om dit brand. Jeg hjælper virksomheder, kommuner, institutioner mm. med at fange deres budskab på en fængslende måde. Med mere end 30 år i branchen har jeg arbejdet med nogle af de største danske virksomheder med stor succes.

Hvornår bør du bruge droneoptagelser?

Droneoptagelser er den perfekte måde at løfte din reklamefilm, dit brand eller andre videoer til det næste niveau. Uanset om du har brug for luftfotos og videoer til byggeprojekter, naturdokumentarfilm, bybilleder eller andre typer indhold, kan jeg hjælpe dig med at bringe din vision til live med professionelle dronevideoer. Droneoptagelser i byområder kræver af sikkerhedsmæssige årsager certifikater for flyvning i bynære områder. Derfor har jeg selvfølgelig alle certifikaterne i orden.

Som udgangspunkt anbefaler jeg at anvende droneoptagelser til undersøgelse af tagkonstruktioner og elektriske installationer, hvor det er svært at komme til. Herudover er de også gode til at optage fugleperspektiv, hvor du f.eks. gerne vil vise områdets ressourcer eller lignende.

Er du i tvivl, hvorvidt droneoptagelser er den rette løsning? Så lad mig rådgive dig gennem en uforpligtende snak.

krebs I FOTOGRAFI & FILM og Odins Bro

Droneoptagelser tilbydes

Gennem Krebs Media tilbyder jeg følgende opgaver til private og offentlige virksomheder:

  • Brandingfilm
  • Projekter
  • Kontrol af bygninger, tagkonstruktion og installation
  • Byrum og -fornyelse
  • Byggepladser og anlægsbyggerier
  • Maritime industri

Når vi har afklaret de generelle rammer for opgaven, inviteres du til et møde om mere specifikke detaljer om opgaven, lokationer samt ønskede antal billeder og optagelser. Er der tale om en videoopgave, udarbejder vi et storyboard, så vi er enige om rammerne, inden dronen kommer i luften.

 

Kontakt mig for mere information.

Pris på droneoptagelser

Prisen på droneoptagelser afhænger i høj grad af varighed og de fysiske rammer såvel som dine ønsker og behov for alt lige fra manuskript og metoder til efterredigering. Derfor vil jeg meget gerne høre mere om opgaven, inden jeg giver et estimat. Herfra afklarer vi sammen, om opgaven udføres på timepris eller på fast pris på hele projektet.